Tafel-design.nl - header
Home Nieuwsbrief Over ons Contact Perspagina

Kinderpret!
Doe een lach cadeau.

Spelende kinderen zijn een feest om naar te kijken. Niets gezelligers dan het gebabbel van je spelende kind, kleinkind of neefje op de achtergrond. Speelgoed mag weer mooi en duurzaam zijn. Tafel-design is op zoek gegaan en heeft enkele fantastische producten voor je gevonden.


kinder draaistoel fauteuil

Op slag verliefd!
Zie je je kind al zitten in dit geweldige draaistoeltje. Heerlijk voor de televisie in een eigen stoeltje. Zoet rose en helder blauw zijn deze prachtige kinderfauteuiltjes, de witte bies geeft er een speels accent aan.

Afmeting: doorsnede 48 cm, zithoogte 29 cm, totale hoogte 50 cm.
€ 149,00 draai fauteuil


hobbelpaard Rosa

Hobbelen met Rosa
Minimalistische vormgeving prikkelt de fantasie en creativiteit van ieder kind. Rosa is een prachtig hobbelpaard met designwaarde. Mooi verjaardag- of kraamcadeau voor de allerkleinste. Echt een item dat met liefde en vakmanschap is gemaakt tot een ontwerp dat generaties lang mee kan.

€ 115,95 hobbelpaard Rosa


Loopauto Max

VROEMM!
Stoere en kwalitatief sterke loopauto voor aktieve jongens en meisjes. Max is gemaakt van essen, door stoom gevormd tot een aantrekkelijk vomgegeven karretje.
Dit wagentje is voorzien van geruisloze wieltjes; een prettige bijkomstigheid op je harde vloer in keuken of woonkamer. Gegarandeerd jarenlang speelplezier voor zoon of dochter.

€ 99,95 Loopauto-Max

Lorette aanhangwagen

Lorette aanhangwagen
Aanhangwagen Lorette staat te popelen om bij Max aangekoppelt te worden. Een waardevolle uitbeiding op de Max loopauto. In optocht de kamer door! En zijn of haar favoriete knuffels gaan natuurlijk mee op ontdekkingsreis.

€ 99,95 aanhangwgen Lorette


Gratis bezorgd


twitter/Tafel-design


Waggle kadobon


Open do-vr-za
Meer design tafels en stoelen op onze overzichtelijke website: www.tafel-design.nl
Wij werken met jonge ontwerpers of vernieuwende producten, daarom vindt je op onze site een bijzondere collectie aan uitgesproken en mooie design tafels en stoelen. Daarnaast voldoen onze producten standaard aan alle kwaliteitseisen.

Anouk Bedeaux


  Logo Tafel-design.nl Insulindestraat 112 (Hofboog 114)
3038 JC, Rotterdam
e-mail: info@tafel-design.nl
tel: 010 7861609 - mob: 06 24671217

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Hoe werkt Tafel-design
Volg Tafel-design op Facebook Volg Tafel-design op Twitter Waggle cadeaubonnen bij Tafel-design mkbOK keurmerk