Tafel-design.nl - header
Home Nieuwsbrief Over ons Contact Perspagina

Ook zo'n zin in een lange zomer?


Tafel-design.nl heeft een onweerstaanbaar aanbod van zomerse eyecatchers voor een vrolijk buitenleven.
Kleurrijke veranderingen op je balkon of terras, geven je een zorgeloos vakantiegevoel. Luister naar jezelf en durf te combineren met bijzondere ontwerpen. Tafel-design.nl helpt je met deze producten goed op weg.
Wedden dat je vanaf nu nog lekkerder buiten zit!kinder draaistoel fauteuil

Mr. Grasshopper
Neem nou onze Mr. Grashopper. Creëer vandaag nog een gazon op je terras. Water geven en onkruid wieden is niet nodig, maar wel het lekkere gevoel van gras onder je blote voeten.

Het klinkt gek, hij is licht, sterk en duurzaam, maar na het zomerseizoen mag deze design-hocker ook gewoon binnen de boel opfleuren.

Afmeting: zitvlak 45 x 45 cm, zithoogte 45 cm.
€ 189,- draai fauteuil


Loopauto Max

BBQ tafel
Grillen op je salontafel! Wat een uitkomst biedt dit tafelmodel BBQ van RVS. Stel je voor, vanuit je luie tuinstoel zie je de kooltjes gloeien en blijf je overzicht houden op de lekker saté stokjes die liggen te garen.

Het uitneembare RVS kolenbakje heb je zo weer schoon na een grill sessie, zodat dit multifunctionele tafeltje dienst kan doen als loungetafel binnen de zithoek op het terras.

Dit is een slim alternatief als je tot de conclusie komt dat een grote BBQ bij jullie altijd gruwelijk in de weg staat.

€ 349,- Loopauto-Max

hobbelpaard Rosa

Tuinbank Wednesday
Sterk, licht van gewicht en kleurvast. Deze tuinbank heeft het allemaal. Maak snel een lounge hoekje op je favoriete buitenplek. Met een paar vrolijk gekleurde kussens, ben je verzekerd van een heerlijke hangplek op een zwoele zomeravond. Kun je de vogels al horen?

Wednesday is geheel van kunststof, dat maakt hem gemakkelijk te reinigen en snel te verplaatsen naar een zonnig plekje. En waarom zou je hem niet binnen zetten als het weer wat minder is. Met wat meer gasten dan verwacht biedt dit leuke lounge zitbankje binnenshuis een geweldige uitkomst.

Afmeting: zithoogte 35 cm.
€ 369,- hobbelpaard RosaGratis bezorgd


twitter/Tafel-designOpen do-vr-za
Meer design tafels en stoelen op onze overzichtelijke website: www.tafel-design.nl
Wij werken met jonge ontwerpers of vernieuwende producten, daarom vindt je op onze site een bijzondere collectie aan uitgesproken en mooie design tafels en stoelen. Daarnaast voldoen onze producten standaard aan alle kwaliteitseisen.

Anouk Bedeaux


  Logo Tafel-design.nl Insulindestraat 112 (Hofboog 114)
3038 JC, Rotterdam
e-mail: info@tafel-design.nl
tel: 010 7861609 - mob: 06 24671217

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Hoe werkt Tafel-design
Volg Tafel-design op Facebook Volg Tafel-design op Twitter Waggle cadeaubonnen bij Tafel-design mkbOK keurmerk