Tafel-design.nl - header
Home Nieuwsbrief Over ons Contact Perspagina

50 jaar aan de top!


Wat goed is, moet je niet veranderen. Een goede stoel is een blijver: jaar in jaar uit, mooi om naar te kijken en gemaakt om goed op te zitten. Ze hebben alles, deze klassiekers die steevast tot de best verkochte stoelen uit onze collectie behoren.


kinder draaistoel fauteuil

1953 – Revolt stoel
Friso Kramer ontwierp de Revolt stoel die op grote schaal geproduceerd wordt en die je regelmatig tegenkomt in scholen, kantoren en bedrijfskantines. Met zo 'n referentie is de Revolt stoel meer dan geschikt voor bij jou in huis.

In zwart, wit en sinds kort ook in grijs bij Tafel-design.nl online te bestellen. Zo eenvoudig kan het zijn!

Zithoogte 46 cm.
€ 355,- draai fauteuil


Loopauto Max

1958 – Mondial stoel
Ontworpen door Gerrit Rietveld in 1958 en uiteindelijk in 2006 in productie genomen. Met een aluminium zitting en rug op een gebogen plaatstalen frame. Een industrieel ontwerp in de kleuren: geel, rood, blauw, wit, grijs en zwart die bij het grote publiek zo herkenbaar zijn voor Rietveld.

Gechipt en genummerd worden ze bij je voordeur afgeleverd. Zo ben je verzekerd van een stukje uniek design in de toekomst!

Zithoogte 40 cm.

€ 529,- Loopauto-Max

hobbelpaard Rosa

1972 – Cassalino stoel
De periode van hotpants, wijde pijpen en donkerbruine interieurs ligt ver achter ons, maar de Casalino stoel behoudt zijn design waarde met zijn organische vormgeving. Deze stoel is in 2004 opnieuw in productie genomen, nadat men ontdekte dat deze vorm de perfecte aanvulling is binnen de huidige interieurstijlen.

Overweeg de mini Casalino stoel voor de kinderhoek. De ronde vormen spreken ook kinderen zeer aan. Bovendien zijn ze licht in gewicht en eenvoudig in onderhoud.

Zithoogte 43 cm.
€ 226,- hobbelpaard RosaGratis bezorgd
twitter/Tafel-design

Open do-vr-za
Meer design tafels en stoelen op onze overzichtelijke website: www.tafel-design.nl
Wij werken met jonge ontwerpers of vernieuwende producten, daarom vindt je op onze site een bijzondere collectie aan uitgesproken en mooie design tafels en stoelen. Daarnaast voldoen onze producten standaard aan alle kwaliteitseisen.

Anouk Bedeaux


  Logo Tafel-design.nl Insulindestraat 112 (Hofboog 114)
3038 JC, Rotterdam
e-mail: info@tafel-design.nl
tel: 010 7861609 - mob: 06 24671217

Sitemap | Algemene Voorwaarden | Hoe werkt Tafel-design
Volg Tafel-design op Facebook Volg Tafel-design op Twitter Waggle cadeaubonnen bij Tafel-design mkbOK keurmerk