Tafel-design.nl - header

Het klikt met de Kataba tafel


Japanse traditie inspireert modern design

Met de Kataba tafel kies je voor klasse en eenvoud op het allerhoogste niveau. Japanse tradities van minimalise en vakmanschap werken als een bron van inspiratie terwijl je vergadert met collega's of dineert met vrienden. De demontabele tafel is van onverwoestbaar massief HPL en geeft de garantie van minimaal onderhoud en maximaal woonplezier. Met één handige klik beweging demonteer je de poten, schroeven behoort tot het verleden!

Kataba tafel - design tafel

Japans gereedschap als inspiratiebron
Ontwerper Alexander Pelikan werd geinspireerd door het vernuftige kliksysteem van de Japanse handzaag waar hij al jarenlang gebruik van maakt. Met dit unieke kliksysteem bevestig je de tafelpoten met één klik aan het tafelblad, eenvoud en innovatie komen samen.
Door haar minimalistische karakter past ze moeiteloos in elk interieur of buitenruimte. Tegelijkertijd imponeert ze iedereen met haar krachtige en rustige uitstraling.


Onverwoestbaar design
Aan de Kataba tafel kun je zorgeloos werken, lunchen en dineren zonder bang te hoeven zijn voor lelijke beschadigingen. Het tafelblad en de mechanische klikonderdelen zijn gemaakt van High Pressure Laminate (HPL), een onverwoestbaar en weersbestendig materiaal dat speciaal is ontwikkeld voor buitentoepassingen, zoals gevels en buitendeuren. Ideaal voor intensief gebruik en door het gladde oppervlak is de tafel heel makkelijk schoon te houden. Een sterk staaltje design dat jaren meekan! .

 

Bijzonder: op aanvraag kan de Kataba tafel tot een lengte van 4.20 meter worden besteld. Uitermate geschikt voor een lange leestafel of vergadertafel!


Van eiken tot bankirai
De tafelpoten zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten. Voor binnengebruik zijn ze te bestellen in eiken, essen en noten. Voor buitengebruik in teak en bankirai. De tafel is standaard verkrijgbaar in wit, grijs en zwart.

 

Verkrijgbaar in diverse afmetingen: vanaf 190 x 98 x 75 cm
Prijs: vanaf  € 1890 euro


 
 

 

Over Tafel-design
Tafel-design.nl is een Rotterdamse webwinkel en showroom met unieke design tafels en stoelen. Je vindt er een bijzondere, uitgesproken collectie design meubilair, van zowel jonge als gevestigde ontwerpers. Daarnaast bevat de collectie ook eigen ontwerpen van Anouk Bedeaux, de oprichtster van Tafel-design.

Noot voor de redactie
Hoog resolutie beeldmateriaal vindt je op onze perspagina. Voor vragen kun je contact opnemen met
Tafel-design.nl d.m.v. contactformulier, e-mail: info@tafel-design.nl of tel. 010-7861609.


Insulindestraat 112/Hofboog 114
3038 JC, Rotterdam
e-mail: info@tafel-design.nl
tel: 010 7861609 / mob: 06 24671217

Contact | Algemene Voorwaarden | Hoe werkt Tafel-design
Volg Tafel-design op Twitter Volg Tafel-design op Facebook mkbOK keurmerk