Tafel-design.nl - header

Eindeloos Creatief met design stoel LLSTOL


Stoel design met een veelzijdig karakter

Uniek design en creativiteit zijn nog nooit zo betaalbaar geweest. De LLSTOL is oorspronkelijk ontworpen als loungestoel. De twee L-vormige delen steken stevig en eenvoudig in elkaar en vormen zo een heerlijk zitmeubel.

De design stoel, LLSTOL is ontworpen en vervaardigd door Luka Ločičnik, een naam om te onthouden! En dit elegante ontwerp uit Ljubljana biedt nog veel meer. Door simpel de twee delen van de loungestoel uit elkaar te schuiven en op elkaar te plaatsen, maak je in een handomdraai een bijzondere salontafel of een design kast.

LLstol- design stoel

De mogelijkheden zijn eindeloos. Door één element te verplaatsen, kun je al een compleet ander meubel creëren. Met een beetje creativiteit past de LLSTOL zich aan jouw persoonlijke voorkeuren aan. Welke toepassing weet jij te bedenken?

 

Duurzaam en origineel
Voor het ontwerp van de LLSTOL is gekozen voor duurzaam gelamineerd multiplex, afgewerkt met een matte lak. De twee delen samen wegens slechts 9,6 kg en zijn dus gemakkelijk te verplaatsen of mee te nemen. Gedemonteerd nemen ze weinig plek in beslag, dit maakt het een ideaal meubelstuk voor jonge gezinnen of studenten met weinig ruimte. Praktisch en betaalbaar design!

Wil je een persoonlijk tintje toevoegen aan jouw meubel, dan zijn de originele LLSOCKS al even simpel als briljant. Een sok voor je stoel! Verkrijgbaar in drie prachtige kleuren.

 

LLstol- design stoel
Heb jij het lef deze zomer met je LLSTOL in het park, of op het plein te vertoeven?

 

 

Over Tafel-design
Tafel-design.nl is de winkel en webwinkel met unieke design tafels en stoelen, gevestigd in Rotterdam.
Je vindt er een bijzondere, uitgesproken collectie design meubilair, van zowel jonge als gevestigde ontwerpers. Daarnaast bevat de collectie ook eigen ontwerpen van Anouk Bedeaux, de oprichtster van Tafel-design.

Noot voor de redactie
Hoog resolutie beeldmateriaal vindt je op onze perspagina. Voor vragen kun je contact opnemen met
Tafel-design.nl d.m.v. contactformulier, e-mail: info@tafel-design.nl of tel. 010-7861609.


Insulindestraat 112/Hofboog 114
3038 JC, Rotterdam
e-mail: info@tafel-design.nl
tel: 010 7861609 / mob: 06 24671217

Contact | Algemene Voorwaarden | Hoe werkt Tafel-design
Volg Tafel-design op Twitter Volg Tafel-design op Facebook mkbOK keurmerk


Klik hier om uit te schrijven