Logo Tafel-design.nlPERSBERICHT


2 februari 2009

24 uur per dag designmeubilair op Tafel-design.nl
Nieuwe woonwebwinkel opent virtuele deuren

Wie op zoek is naar een nieuwe design tafel of design stoelen kan vanaf nu 24 uur per dag terecht op Tafel-design.nl. Deze woonwebwinkel is een initiatief van ontwerpster Anouk Bedeaux, die met de site het oppervlak van haar Rotterdamse woonwinkel Tafel-design vergroot. Daarnaast wil zij een breder publiek kennis laten maken met betaalbaar designmeubilair. Op de site vinden bezoekers een brede collectie design tafels en design stoelen, van strakke bureaus tot robuust tuinmeubilair en van functionele kinderzitjes tot heerlijke loungestoelen. Naast bestaand aanbod en een aantal ontwerpen van eigen hand, is Tafel-design.nl ook een etalage voor jong aanstormend ontwerptalent. Anouk: "Ik ben eigenlijk altijd op zoek naar vernieuwende ontwerpen van jonge talentvolle ontwerpers. Zij zorgen voor een spannend evenwicht met het bestaande design aanbod."

Laagdrempelig

Anouk weet uit ervaring dat de aanschaf van designmeubilair voor sommige mensen een flinke stap is. Anouk: "Met Tafel-design.nl wil ik mensen een laagdrempelige manier bieden om te kijken wat er allemaal te koop is op design gebied. De site is overzichtelijk ingericht met duurzame en functionele producten die in verschillende uitvoeringen of kleuren te koop zijn. Daarnaast wisselt de collectie regelmatig, zodat er telkens nieuwe producten te zien en te verkrijgen zijn. En wie twijfelt over aan aankoop? Die kan altijd voor een persoonlijk interieuradvies in mijn Rotterdamse woonwinkel Tafel-design terecht. Hier kan men verschillende tafels en stoelen uitproberen."

Mix van talent

Anouk presenteert op Tafel-design.nl een mooie mix producten van een aantal gerenommeerde ontwerpers en jong aanstormend talent. Anouk: "Ik vind het een sport om jonge ontwerpers een kans te geven zich te presenteren aan een breed publiek en ben dan ook altijd op zoek naar aanstormend talent. Ik bezoek daarom veel beurzen, speur regelmatig het internet af en ga langs op open dagen van kunstacademies." Op Tafel-design.nl vinden bezoekers naast het werk van jonge ontwerpers, meubels van gerenommeerde ontwerpers als Annet Neugebauer, Friso Kramer, Dave Keune, Alexander Begge en Finn Stone. Ook eigen ontwerpen van Anouk ontbreken niet op de site.

Over Anouk Bedeaux

Hoewel het vroeger Anouks grootste wens was om architect te worden, stapte ze na 1,5 jaar HTS Bouwkunde studeren over naar het Hout- en Meubileringcollege voor een interieuropleiding. Ze begon met het geven van interieuradvies, waarin ze haar eigen ontwerpen toepaste. Haar voorliefde voor architectuur komt hierbij duidelijk naar voren. Anouks ontwerpen zijn eenvoudig, symmetrisch en minimalistisch. Sinds 2002 heeft Anouk in Rotterdam haar eigen woonwinkel Tafel-design, waar zij mensen ook gericht interieuradvies geeft. Met haar online woonwebwinkel Tafel-design.nl vergroot Anouk haar verkoop oppervlak en kunnen meer mensen kennis maken met designmeubilair. Anouk is 39 jaar.

Noot voor de redactie-niet voor publicatie

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Tafel-design.nl, Anouk Bedeaux, info@tafel-design.nl, 010-7861609 / 06-24671217, www.tafel-design.nl.
Logo Tafel-design.nl
Tafel-design
winkel: G. Scholtenstraat 80a
3035 SP Rotterdam
e-mail: info@tafel-design.nl
tel: 010 - 7861609
mob: 06 - 24671217