Volg Tafel-design op Pinterest Volg Tafel-design op Twitter Volg Tafel-design op Facebook
Uitgebreid zoeken Tafel-design.nl: de webwinkel voor je design tafel en design stoelen. :: Informatie
 

Winkel adres:
Insulindestraat 112
3038 JC Rotterdam
tel. 010 7861609

Fabrikanten
Ahrend at home
Bedeaux
Hans Hansen
Humade
Kluskens
Ngispen

Overzicht alle fabrikanten

Informatie
Over ons
Reviews
Algemene Voorwaarden
Informatie bestelwijze
Verzenden en afleveren
Pers info
In de pers
Onderhouds info massief hout
Sitemap

Over ons

Vanuit een passie voor mooi design en een gezonde Rotterdamse mentaliteit heb ik enkele jaren geleden
Tafel-design.nl opgestart; een winkel die vooral is gespecialiseerd in design tafels. Onder mijn eigen label BEDEAUX ontwerp en produceer ik eigen tafels en bied ik tevens een platvorm voor andere eigentijdse opstartende ontwerpers. De collectie van Tafel-design.nl kenmerkt zich door heldere lijnen en symmetrie, maar ook gebruiksgemak en duurzaamheid zijn voor mij belangrijk. Mijn uitgangspunt voor de producten die je in de webshop van Tafel-design.nl vindt is dat elk ontwerp een tafel is of een product dat rondom de tafel wordt toegepast.

In de webshop vind je een brede collectie bestaande designs van gerenommeerde merken maar ook ontwerpen van jonge designers en van mijn eigen hand. Van strakke bureau’s tot robuust tuinmeubilair en van functionele kinderzitjes tot prachtige eetbanken en bijzettafels. Het ideale is natuurlijk dat je 24 uur per dag een kijkje in de webshop kunt nemen en je unieke tafel, stoel of accessoire uit kunt zoeken. 

Mocht je vragen hebben of een advies op maat willen, dan kun je altijd langskomen in de winkel. Je bent van harte welkom voor een persoonlijk advies, hulp bij materiaal- of kleurkeuze. Of gewoon om met passie over de tafels te praten. De winkel van Tafel-design.nl is gevestigd op een bijzondere locatie, in een prachtige hofboog onder het oude spoortraject van de Hofplein-lijn in Rotterdam-Noord. Als je een keuze hebt gemaakt, zorgt Tafel-design.nl er natuurlijk voor dat je nieuw aangeschafte meubel met de nodige zorg en aandacht bij je thuis wordt afgeleverd.

Ik vind het een uitdaging om elke keer weer via beurzen, vakbladen of social media jong aanstormend ontwerptalent te ontdekken voor Tafel-design.nl. Door mijn eigen ontwerpen en de samenwerking met andere jonge designers is en blijft de collectie van Tafel-design.nl altijd weer verrassend. Uiteraard worden er ook steeds nieuwe stukken aan de collectie toegevoegd.

Veel plezier bij je bezoek aan de webshop www.tafel-design.nl of in de winkel aan de Insulindestraat 112 in Rotterdam-Noord.

 

 

 

 
53 gebruikers online
© Tafel-design.nl 2017
mkbOK keurmerk